© 2018 Made by

Celeste Troonbeeckx

celeste.troonbeeckx@live.be

Tongerlostraat 61

2260 Westerlo

BTW BE 0885 726 992

Shop @

Oevel +32 (0) 14 71 72 76

Testelt +32 (0)  13 77 10 64

Neerpelt +32 (0) 11 60 40 28

Hasselt +32 (0) 11 23 41 47

Grobbendonk +32 (0) 14 57 40 57

-
info@esenzo.be

  • Grey Facebook Icon

Hey you!

Heb jij, als trouwe Esenzo klant, jezelf altijd al afgevraagd wie er nu eigenlijk aan het hoofd staat van 'al die Esenzo winkels?'. Wel, altijd meer dan tien jaar sta ik, Esther aan het hoofd van Esenzo. Gestart als het kleine winkeltje in Oevel waar ik iedereen altij zo goed mogelijk probeerde te helpen en ondertussen uitgegroeid tot een ware dameskledingzaak met meerdere vestigingen. Dankzij ons geweldig personeel die jullie allemaal met heel veel plezier voorthelpen zijn we door de jaren heen ongezien gegroeid. Mijn passie om jullie zo goed mogelijk verder te helpen, heb ik dan ook doorgegeven aan onze verkoopsters. #TopTeam #Geluksvogel #PassieVoorFashion

Zelf ben ik ondertussen niet meer te vinden in de winkel, maar regel ik alles achter de schermen. Je zal me daarom ook wel tegenkomen bij onze wekelijkse tour in de verschillende Esenzo winkels. Zij die willen kunnen me zelfs toevoegen op Facebook en me zo op de voet volgen. ( Esther Esenzo Oevel, Testelt, Neerpelt, Hasselt of Grobbendonk ).

Kom gerust eens langs en aarzel zeker niet om me aan te spreken.

 

See you soon!

Liefs, Esther

EsenzO

 Women fashion stores

Meet the team :   Dreamteam

Bij Esenzo hechten we veel belang aan een gemotiveerd, topteam. Ervoor zorgen dat onze klanten steeds buitengaan met een goed gevoel begint met een fijn werkgevoel bij onze verkoopsters. Hier geven we jullie alvast een glimp uit onze teambuilding met heel het team. Stuk voor stuk allemaal toppers !!

Esther

Johan

Celeste

Christine

Inneke

Els

Greet

Marleen

Shana 

Roos

Sabrina

Vicky

Carla

Lèneke

Diane

Nadia

Bernadette

Ingrid

Pegie

Sabrina E.

Christel

Kelly M

Kelly S.

Pascale