Lookbook

59157 GT 7.heic

Betaalbare capsulecollectie
24/09/2022

Een gezegde dat af en toe over de tongen van niet-klanten rolt is: "Esenzo verkoopt enkel dure kledij van échte merken". Met de lancering van deze collectie weerleggen we deze uitspraak voorgoed! Wij van Esenzo staan voor toegankelijke mode die past bij ieders portemonnee en bereidheid tot uitgeven. 

IMG_2883.heic

Start van de herfstgarderobe
21/08/2022

Heb jij even de tijd nodig om te wennen aan de nieuwe herfst- / winterkleuren? Bij Esenzo begrijpen we maar al te goed dat je steeds zoekt naar items die je meteen kan aantrekken. Het zou immers bizar zijn om kledij te kopen die louter als aanvulling dient van je garderobe.. ;-)

IMG_2883.heic
IMG_6917.heic

Fleurige wintertinten
20/10/2022

Dat we nog niet meteen toe zijn aan sneeuwlaarzen en handschoenen in oktober had je vast al wel gemerkt! Maar.. Waarvoor kan je deze periode dan wel terecht in je favoriete Esenzo winkel? Eenvoudig! Een nieuwe, fleurige outfit die best wel wat kleur mag bevatten. Blader door dit nieuwe album en ontdek tal van begin seizoenstoppers!

IMG_2883.heic

Klaar voor de winter!
02/11/2022

Hoera, de herfst en winter zijn eindelijk daar! En.. De komende weken belooft het meteen nat en koud te worden. De beste remedie om jezelf warm te houden? Lekker veel laagjes en een warme winterjas. Maar, let op! Een winterseizoen staat niet gelijk aan donkere kleuren. Bekijk het nieuwe lookbook en ontdek dat dit seizoen heel wat frisse kleuren te bieden heeft!

IMG_7676.heic
IMG_0358.heic

Winter Shopping Days 
"LOOKS"
16/11/2022

Naar aanleiding van onze Winter Shopping Days komend weekend op vrijdag 18 en zaterdag 19 november presenteren we jullie graag nog enkele van onze favoriete looks. Doe alvast wat inspiratie op en geniet vrijdag en/of zaterdag van een verse wafel met warme chocomelk terwijl je door de rekken snuistert.. Het belooft een lekker en gezellig event te worden :-)