top of page

Verzending & retournering

Voor alle info kijk bij FAQ

Verzendbeleid

Esenzo Fashion verstuurt bestellingen naar België & Nederland. Uitzonderingen kunnen aangevraagd worden door ons te contacteren. Standaard betaal je €6 voor de verzending via Bpost, met uitzondering van bestellingen hoger dan €100, hier is de verzending gratis. Na het plaatsen van een bestelling moet je gemiddeld 2 à 3 werkdagen rekenen voor de verwerking en één dag voor de levering. Soms is het gemiddeld aantal werkdagen wat langer, bijvoorbeeld wanneer een door jou besteld artikel van een ander filiaal moet komen. We rekenenen dan ook op jou begrip bij een iets langere wachttijd!

Bij het afrekenen kan ook gekozen worden om de bestelling af te halen in de winkel, in plaats van ze te laten opsturen. Hier hoef je dan ook geen €6 voor te betalen. Wanneer je je bestelling wil afhalen in één van onze zes Esenzo winkels, duid je bij het afrekenen GEEN "Standaardverzending" aan, maar "Afhalen in de winkel". Je ontvangt een bevestiging via mail of telefoon als je pakje in de aangegeven winkel is gearriveerd.

Voor meer informatie inzake verzending, lees FAQ

Niet helemaal tevreden met je aankoop? Download en print het retourformulier via onze website (klik hier om te bekijken). Vul het formulier in en breng de artikelen binnen 14 kalenderdagen terug naar een Esenzo winkel of stuur ze terug naar onderstaand adres. Heb je geen printer? Mail het formulier dan door naar celeste.troonbeeckx@live.be met vermelding van je bestelnummer.

Style & Sense (Esenzo)

Tongerlostraat 61

2260 Westerlo

België

Het retourneren/terugsturen van aangekochte artikelen gebeurt op eigen kosten. Via de site van Bpost (of een ander verzendinstituut) kan je eenvoudig een verzendlabel aanmaken om je pakje terug te sturen.

Belangrijk! Na ontvangst heb je 14 kalenderdagen om je bestelling te retourneren. Gebeurt de retour buiten deze 14 kalenderdagen, kunnen wij dit niet accepteren en doen we geen terugbetaling. (Met uitzondering van uitzonderlijke omstandigheden)

Items dienen in originele staat (inclusief labels en kaartjes) te worden geretourneerd

Items met make-up vlekken of parfumgeur worden niet retour genomen

Items dienen ongedragen/ongebruikt te worden geretourneerd.

Wil je meer zekerheid of wil je extra kosten vermijden? Je mag je retour ook binnenbrengen in één van onze zes Esenzo winkels. Vermeld dit via mail en breng de retour dan naar ons binnen 14 kalenderdagen. Na ontvangst krijg je je centjes zo snel mogelijk terug.

bottom of page